ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Παραδοχή Δ.Βίτσα: "Χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο θα μείνουν στην Ελλάδα - Θα ζήσουν αξιοπρεπώς - Παρέχουμε διαμονή, σίτιση, περίθαλψη"


Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, παραδέχτηκε ότι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα θα...
μείνουν στη χώρα ενώ θα εγκατασταθούν σε οργανωμένες μουσουλμανικές κωμοπόλεις και πόλεις όπου θα ζουν αξιοπρεπώς!Ο υπεύθυνος του Συντονιστικού της κυβέρνησης για το προσφυγικό μίλησε στους Financial Times και τόνισε πως "οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στα σύνορα αναμένουν το αποτέλεσμα της συνόδου της 17ης Μαρτίου, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να διασχίσουν τα σύνορα.

Πρέπει να τους πείσουμε ότι αυτό δε θα γίνει. Τότε ο καταυλισμός της Ειδομένης θα αδειάσει γρήγορα, νομίζω έως το τέλος της εβδομάδας».


Ο κ.Βίτσας πρόσθεσε ότι υπάρχουν θέσεις για αυτούς τους ανθρώπους σε τρεις οργανωμένους καταυλισμούς «μόνο 20 χιλιόμετρα μακριά, όπου μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς».

Παράλληλα διατύπωσε την ανησυχία ότι η Τουρκία θα αρνηθεί να δεχθεί οικονομικούς λαθρομετανάστες που έχουν ήδη παγιδευθεί στην Ελλάδα, λέγοντας ότι οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα πρέπει να έχουν προτεραιότητα ως προς την επιστροφή και μετεγκατάσταση.

Για έως δύο χρόνια λέει η κυβέρνηση αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Το προσφυγικό κύμα θα μεγαλώσει και θα προστεθεί σε λίγο και η Λιβύη ενώ η Τουρκία δεν πρόκειται να τηρήσει καμία συμφωνία και το γνωρίζουν όλοι αυτό..

Δείτε μεταφρασμένο στα ελληνικά το περιεχόμενο του φέιγ-βολάν που διανέμεται στους πρόσφυγες. Διανέμεται σε τρεις γλώσσες (Αραβικά, Φαρσί και Παστούν).

"Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ έχουν κλείσει.

"Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ όπως και δομές φιλοξενίας".

"Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας".
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.