ΣΕΙΣΜΟΣ! Σήκωσαν χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης…


Ιταμή πρόκληση και ανθελληνική ενέργεια είναι η κίνηση του Ευρωβουλευτή από τη Ρουμανία, Κ. Σόγκο, ο οποίος ύψωσε το χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης, κατά τη διάρκεια  εκδήλωσης, την οποία μάλιστα οργάνωνε ο ίδιος.Μάλιστα, στην εκδήλωση είχε καλέσει και τον Οργανισμό Εθών Λαών (εκπρόσωπος μειονοτήτων) αλλά και την Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη.
Η προκλητική και αισχρή αυτή εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από Έλληνες βουλευτές ως ανιστόρητη και με αλυτρωτικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, επιστολή απέστειλαν οι ευρωβουλευτές, Εύα Καϊλή και Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Οι προκλήσεις δεν έμειναν εκεί, αφού έξω από το χώρο της εκδήλωσης, όπου παρευρίσκονταν αρκετοί καλεσμένοι, είχαν τοιχοκολλήσει τον χάρτη και το έμβλημα της ανεξάρτητης Θράκης. Μάλιστα, επενέβη κι ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με το Ρουμάνο βουλευτή.
Απορούμε γιατί η διοίκηση του Ευρωκοινοβουλίο αποδέχτηκε τη  διοργάνωση της προσβλητικής κι ανθελληνικής αυτής εκδήλωσης, η οποία είχε σκοπό να δημιουργήσει αναταραχές και να ρήγματα στην Ελλάδα. Όσοι ενέκριναν την εκδήλωση αυτή θα έπρεπε να ντρέπονται…


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.