Τουρκικό υποβρύχιο έξω από την Πάρο! - Η Άγκυρα εφαρμόζει το πνεύμα της ρήσης του Α.Τσίπρα για την "κοινή θάλασσά μας"

ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ Τουρκικό υποβρύχιο έξω από την Πάρο! του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Toυρκικό υποβρύχιο φαίνεται πως έθεσε σε εφαρμογή την ρήση του Έλληνα πρωθπουργού Α.Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία όπου είπε στον Τούρκο ομόλογό του ότι το Αιγαίο είναι "η κοινή μας θάλασσα" και αναδύθηκε μεταξύ Πάρου και Αντίπαρου.


Βέβαια χρονικά το υποβρύχιο πρέπει να "επισκέφθηκε" το νησί της Πάρου πριν από την ρήση του πρωθυπουργού (πουθενά δεν αναφέρθηκε το περιστατικό) αλλά προφανώς η στάση αυτή είχε αρχίσει να εκτιμάται από την Άγκυρα εδώ και πολύ καιρό.
Συνεχίζοντας την ίδια πολιτική η Άγκυρα σύντομα θα φτάσει και στα Επτάνησα.
Δημόσια καταγγελία των κατοίκων της Πάρου αναφέρει ότι πριν μέρες εντόπισαν ένα Τουρκικό υποβρύχιο κοντά στο νησί τους και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο το οπόιο μάλιστα αναδύθηκε!
Είχε την τουρκική σημαία, ενώ το πλήρωμα ανέβηκε στο κατάστρωμα και παρατηρούσε με τα κυάλια!
Mια καταγγελία σοκ που βγήκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής τηλεφωνικά. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα τηλεφωνήματα άρχισαν να πέφτουν βροχή και από άλλους κατοίκους της Πάρου που επιβεβαίωναν το περιστατικό συνεπώς πρόκειται περί υπαρκτού γεγονότος!
Δεν μπορεί οι κάτοικοι του νησιού να έπαθαν ομαδικο παροξυσμό. 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyrπηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.