Δεν έχει όρια ο σαδισμός των δανειστών: Μετά την αύξηση φόρων και την μείωση των συντάξεων θέλουν να δοθούν και τα "πράσινα" δάνεια στα "κοράκια"

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ "ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ"του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Δεν έχουν όρια οι απαιτήσεις των δανειστών για εξαθλίωση των Ελλήνων πέρα από κάθε φαντασία: Έτσι μετά την αύξηση στην φορολογία και στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, την μείωση στο αφορολόγητο ώστε να πληρώνουν και αυτοί που φυτοζωοούν, το "κόψιμο" στα εφάπαξ και στις επικουρικές, τώρα ζητούν να δοθούν στα "κοράκια" όχι μόνο τα "κόκκινα" δάνεια αλλά και τα "πράσινα".


Την ίδια στιγμή οι Γερμανοί θέλουν στην Ελλάδα να εγκατασταθούν μόνιμα και δια παντώς οι πρόσφυγες-λάθρο. Το αποτέλεσμα δηλαδή των  ενεργειών ΗΠΑ-Γερμανίας και Γαλλίας, οι οποίες χωρίς καμία ντροπή δημιούργησαν και εξόπλισαν το ISIS το οποίο είναι πλέον ανεξέλεγκτο, θα το πληρώσουν και αυτό οι Έλληνες.
Όπως είπε το Σάββατο το μεσημέρι κορυφαίος κυβερνητικός αξιωματούχος η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να καλύψει το δημοσιονομικό κενό «ή από τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος ή και με άλλα μέτρα».   
Τι σημαίνει αυτο; Ότι εκτος από τα περίπου 450 εκατ. ευρώ που υπολογίζουν να εισπράξει το Δημόσιο επιπλέον για το 2016 από αυξήσεις άμεσων φόρων εισοδήματος και στα ενοίκια, για τα οποία συζητά η κυβέρνηση με την Τρόικα, η κυβέρνηση δεσμεύεται να επιβάλει, αν κριθεί αναγκαίο, και αυξήσεις σε έμμεσους φόρους, ειδικούς φόρους κατανάλωσης κλπ.   
Η ελληνική πλευρά, όπως έλεγε άλλη πηγή που μετέχει στις διαπραγματεύσεις, επιφυλάχθηκε να μελετήσει καλύτερα την αντιπρόταση των Θεσμών και γι' αυτό αναβλήθηκε για αύριο η συζήτηση που θα γινόταν το Σάββατο για την νέα ελληνική πρόταση για τους φόρους εισοδήματος. 
Η ίδια πηγή έλεγε ότι «θέλουμε να αποφύγουμε την πολύ μεγάλη μείωση στο αφορολόγητο ( έως και τις 7.000 ευρώ από 9.550 που είναι σήμερα) αλλά εξετάζουμε αλλαγές στους επιμέρους συντελεστές της νέας κλίμακας».   
Αυτό σημαίνει ότι, ενδεχομένως, με τη νέα κλίμακα που θα προτείνει την Κυριακή η κυβέρνηση τα βάρη των περίπου 200 εκατ. ευρώ από τις αυξήσεις φόρου εισοδήματος θα πέσουν και σε εισοδήματα αρκετά κάτω από τα 30.000 ευρώ το χρόνο τελικά.   
Κυβερνητικός αξιωματούχος αποσυνέδεε το δημοσιονομικό κενό από την προσπάθεια εξοικονόμησης 1,8 δισ. από το ασφαλιστικό για το 2016, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει χαλάρωση των πιέσεων για αλλαγές στο ασφαλιστικό ακόμα και εάν βρεθούν επιπλέον έσοδα από άλλα δημοσιονομικά και φορολογικά μέτρα. 
Αλλά τι να λέμε τώρα όλα μαζί τα μέτρα, είναι απλά μέτρα για την "κάσα" των Ελλήνων πολιτών, τίποτα άλλο.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.