Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

«Είναι χρέος μας να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, νέες δυνατότητες, για να μπορέσουμε να  δώσουμε αν μη τι άλλο, και ευκαιρίες στα νέα παιδιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου κατά το χαιρετισμό του στο 5ο συνέδριο Τουρισμού που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με θέμα «CITYBRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας».
Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, τόνισε πως στόχος του συνεδρίου είναι να ενεργοποιηθούν οι φορείς της περιοχής, ώστε να βγει μια κοινή γραμμή και να ληφθούν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της αθηναϊκής ριβιέρας.
«Η δική μας προσφορά είναι να κάνουμε έρευνες, μελέτες, και να βοηθήσουν σε αυτό το project οι χιλιάδες σπουδαστές μας, διότι ο εθελοντισμός και σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντικός».
Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας και με την υποστήριξη του MediterraneanCollege στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο του XINISEDUCATIONFESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και επιφανών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου, βρέθηκαν οι κυρίες Βάνα Μπάρμπα και Μπέσσυ Αργυράκη.
Σχετικό ρεπορτάζ από το Kontra Channel εδώ
INFO:  ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.