ΜΟΛΙΣ 15 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ! Οι αιτίες και οι προκλήσεις.


Τρία εικοσιτετράωρα με μηδενικές ροές, τέταρτο εικοσιτετράωρο με εισροή μόλις 15 ατόμων που ειναι παράνομοι μεταναστες και όχι πρόσφυγες.Είχαν προηγηθεί τα δεκάδες ενημερωτικά διαβήματα της περασμένης εβδομαδας από τις νατοϊκές δυνάμεις στην τουρκική ακτοφυλακή και το ένα αυστηρό διάβημα. Για πρώτη φορά μπορούμε να πούμε πως το σχέδιο φαίνεται να λειτουργεί με την Τουρκία μάλιστα να έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα για τις πρώτες ημέρες της ανυπακοής.
Υπάρχει όμως και μία σειρά από άλλους παράγοντες που συμβάλλουν στην μείωση των προσφυγικών ροών. Όπως η προέλαση του Συριακού στρατού στην Παλμύρα που δίνει ελπίδα πλέον στους πρόσφυγες για σταθεροποίηση και δυνατότητα επιστροφής.
Ο κύριος όμως παράγοντας είναι η αποκάλυψη του ρόλου των δουλεμπορων και η σχέση τους με το τουρκικό κράτος η οποία ξεκίνησε από την ηχηρή παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου στο φυλάκιο της Χίου, όπου μετέδωσε την προσωπική του μαρτυρία απόπλου δουλεμπορικών μεσα από το τουρκικό λιμάνι, παρουσία του τουρκικού λιμενικού!
Ακολούθησε ο φάκελος τεκμηρίωσης που συνέταξε το ΥΠΕΘΑ με εντολή Πάνου Καμμένου ωστε μαζί με τις ενέργειες του προέδρου να υπάρχει το αδιάσειστο τεκμήριο που αποδεικνύει τις Ελληνικές θέσεις.
Εκεί ακριβως ηταν το σημείο κλειδί για τις εξελίξεις. Η στρατηγική για την αναχαίτιση των δουλεμπόρων αφαίρεσε τα όποια επιχειρήματα από εκείνους τους δυτικούς που παραδοσιακά «υιοθετούν» τις τουρκικες θεσεις. Μέσω των δουλεμπόρων χτυπήθηκε το τουρκικό βαθύ κράτος και ουδείς ετόλμησε να το υπερασπιστεί. Το τελευταίο τους όπλο ήταν οι ακροδεξιές κορώνες προπαγάνδας από αυτούς που ξαφνικά ανακάλυψαν την Κολωνία και τους βιασμούς, όταν επί μία δεκαετία έκλειναν τα μάτια στους μαζικούς βιασμούς και θηριωδίες των «νόμιμων» Τούρκων, Πακιστανών κλπ με αποκορύφωμα τα χιλιάδες παιδιά (!!) θύματα παιδεραστων από συμμορίες ισλαμιστών στην Βρετανία.
Στο άμεσο μέλλον θα φανεί το κατά πόσον το εγχείρημα θα τελεσφορήσει επιτυχώς. Μεχρι στιγμής πάντως η Ελλάδα επέβαλλε μια ευρωπαϊκή πολιτική, εμπλέκοντας μάλιστα και το ΝΑΤΟ που φαίνεται να λειτουργεί. Όταν ακόμα και τα «οργανωμένα» κράτη όπως το Βέλγιο απέτυχαν παταγωδώς στα αυτονόητα.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.