Ιδού πως σκοπεύει να "χρυσώσει" το "χάπι" η ΕΕ για τον μόνιμο εγκλωβισμό προσφύγων-λάθρο στην Ελλάδα

ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ "ΣΑΝΤΖΑΚ" 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε έναν από τους δύο σχεδιασμούς που αμφότεροι προβλέπουν εγκλωβισμό των λάθρο-προσφύγων στην Ελλάδα θα προχωρήσει η ΕΕ, η οποία ανταποκρινόμενη στο σχέδιο-σοκ που ετοιμάζεται να ακολουθήσει η κυβέρνηση (και η ίδια προτείνει) για δημιουργία δέκα πόλεων αμιγώς μουσουλμανικών στους επόμενους 12, μήνες συνολικής χωρητικότητας 100.000 ατόμων, έσπευσε αμέσως να βρει την "βέλτιστη" λύση ώστε η ίδια να αποφύγει τις όποιες συνέπειες του προσφυγικού και να τις "φορτωθεί" η ελληνική κοινωνία, χωρίς πολλές αντιρήσεις και να μετατραπεί η χώρα σε "σαντζάκ".
 

Το πρώτο σχέδιο εφαρμόζεται ήδη σε μια σειρά από χώρες της Αφρικής, στο Λίβανο και την Ιορδανία. Εκεί η ΕΕ μέσω του αρμοδίου επιτρόπου για ανθρωπιστική βοήθεια και πολιτική προστασία, Χρήσου Στυλιανίδη, προσφέρει τη χρηματοδότηση σε ένα διεθνή οργανισμό για τη δημιουργία προσφυγικών καταυλισμών, δηλαδή στήσιμο σκηνών, παροχή τροφής, ύδρευσης, αποχέτευσης, φύλαξης, ιατρικής βοήθειας. Τέτοιοι οργανισμοί μπορεί να είναι ο Ερυθρός Σταυρός ή η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. 
 
Το «βάρος» του καταυλισμού το σηκώνει η συγκεκριμένη περιοχή, κάτι φυσικά το οποίο απειλεί την ασφάλεια αλλά και την οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων και μονίμως διαμενόντων. 
 
Το δεύτερο σχέδιο, έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν σε Σύρους πρόσφυγες στο Λίβανο, σε Τσετσένους πρόσφυγες στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και κατά διάρκεια του λιμού στη Σομαλία. Το εν λόγω σχέδιο περιλαμβάνει τη διανομή κουπονιών σε πρόσφυγες με τα οποία θα μπορούν να νοικιάσουν διαμερίσματα ή δωμάτια σε ξενοδοχεία, αλλά και να αγοράζουν τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ και άλλα μαγαζιά. 
 
Έτσι πιστεύεται ότι θα "χρυσωθεί" το "χάπι" καθώς φαινομενικά ενισχύεται η τοπική οικονομία και αποφεύγεται η περιθωριοποίηση των προσφύγων.Βέβαια τα ζητήματα ασφάλειας δεν εξαλείφονται ούτε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από μια "εισροή" αλλόθρησκων (από μια θρησκεία που δεν είναι συμβατή με άλλες θρησκείες και ειδικότερα με τον ορθόδοξο Χριστιανισμό) που είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αφομοιωθούν σχεδόν ποτέ.
 
Κανείς δεν μιλάει στο τι θα συμβεί στις εργασίες των ντόπιων καθώς πολλές από τις δουλειές τους θα μπορούν να τις κάνουν οι πρόφυγες για πολύ λιγότερα χρήματα. Άλλωστε είναι γεγονός ότι οι Σύροι πρόσφυγες έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και θα χτυπήσουν τον εργασιακό "πυρήνα" ανθρώπους με υψηλά προσόντα.
 
Πριν δύο ημέρες ο Σφυγμός Νοτίων Προαστίων είχε αποκαλύψει τ ο σ΄χεδιο-σοκ της κυβέρνησης για τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές που θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες σην Ελλάδα.
 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία" επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφυγων και λαθρομεταναστών, πρόκειται για πραγματική "μετακόμιση" άλλης χώρας στην Ελλάδα.
 
Και όταν λένε "100.000" να αναμένονται το ολιγότερο 500.000: Οπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέϊνερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.
 
Ηδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης αναλωσίμων, τροφίμων κλπ.
 
Kανείς δεν αναφέρει ούτε λέξη για τις πόλεις που οικοδομούνται και ελάχιστοι βάζουν τις ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών. Είναι πολλά τα λεφτά, όντως, στην υπόθεση αυτή. 
 
Οπως αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal η ΕΕ συγκεντρώνει περισσότερα κονδύλια για να δωθούν στην Ελλάδα, με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ να έχει ήδη προσφέρει 500 εκατ. ευρώ στον Α.Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στην Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό. 
 
Τώρα η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει πληροφορίες για 100.000 παράνομους μετανάστες προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον επερχόμενο εφιάλτη. Οπως όταν μιλούσε για 10.000 και μετά για 50.000 όταν ξέρουν άριστα ότι έρχονται πάνω από 500.000 για να μείνουν στην Ελλάδα. 
 
Προκειμένου έτσι να αντιμετωπίσουν το πρωτοφανές αυτό κύμα αλλοδαπών, που οι ίδιοι προκαλούν βέβαια βάσει σχεδιασμού, πρόκειται να δημιουργήσουν ακόμη 10 μουσουλμανικές πόλεις (αρθρωτές, με πέντε-δέκα οικισμούς η κάθε μία) εκτός των δύο που ήδη έχουν προγραμματιστεί στην βόρεια Ελλάδα!
 
Με λίγα λόγια πρακτικά δε θα μείνει μέρος στην ελληνική επικράτεια που να έχει από ένα μεγάλο (της τάξης των χιλιάδων) καταυλισμό μουσουλμάνων με την προοπτική να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα όσο περισσότεροι γίνεται τελικός στόχος του σχεδίου.
 
Η άφιξη (εισβολή το πιο ακριβές) των αλλοδαπών θα γίνεται μέσω οργανωμένου σχεδίου  από τους Τούρκους οι οποίοι θα εφαρμόσουν την τακτική του «κορεσμού» θα εξαπολύουν δηλαδή έως 50 βάρκες ανά κύμα έτσι ώστε να είναι αδύνατη, όχι η αποτροπή τους αφού το σχέδιο της κυβέρνησης δεν προβλέπει αποτροπή, αλλά πρακτικά η εξουδετέρωση της οποίας χρησιμότητας της Νατοϊκής ομάδας SNMG-2 η οποία φυσικά δε θα έχει καμία δυνατότητα παρέκβασης.
 
Στο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που έχει στείλει στην Κομισιόν, η Ελλάδα προτείνει το μοντέλο Indirect management -απευθείας ανάθεση και διαχείριση από τους UN, IOM, EASO FRONTEX, καθώς και τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας, για άμεση και στοχευμένη δράση.
Στο σχέδιο αναφέρεται ότι οι χώροι υποδοχής που υπάρχουν ήδη στον Ελαιώνα, Ελληνικό, Σχιστό, Ειδομενή, Πολύκαστρο, Ορεστιάδα κλπ δεν αρκούν και θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν στρατόπεδα σε όλη την χώρα. Πιθανόν να χρειαστούν ακόμη και 150 στρατόπεδα σε όλη την επικράτεια!
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.