Ιδού ποιο είναι το πιο πλούσιο μέρος της Ευρώπης


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Παρασκευή το Δυτικό Λονδίνο είναι μακράν η πιο πλούσια περιοχή της Ευρώπης.


Το τμήμα της βρετανικής πρωτεύουσας που περιλαμβάνει το παλάτι του Buckingham, το Big Ben, το Notting Hill και το City του Λονδίνου, είναι βάσει του κατά κεφαλήν ΑΕΠ και 5,4 φορές πλουσιότερη περιοχή από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Οι κάτοικοι του Δυτικού Λονδίνου έχουν κατά κεφαλήν εισόδημα τον χρόνο ύψους 147.000 ευρώ.
Οι περιοχές που περιλαμβάνει το Δυτικό Λονδίνο είναι οι City, Westminster, Kensington & Chelsea, Hammersmith & Fulham, Camden και Wandsworth.
Η δεύτερη πλουσιότερη περιοχή της Ευρώπης είναι το Λουξεμβούργο, όπου οι κάτοικοι είναι 2,7 φορές πλουσιότεροι από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ η πιο φτωχή περιοχή είναι το Severozapaden στην Βουλγαρία, όπου το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι στα 8.100 ευρώ.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.