Πως διαλύεται η ευρωπαϊκή ένωση! (βίντεο)


Αυτά που γίνονται στην Γερμανία με τους πρόσφυγες κυριολεκτικά έχουν τρομάξει για τις συνέπειες του αυξανόμενου προσφυγικού ρεύματος ενώ κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν όλο αυτό το βάρος στην Ελλάδα. Από την μια η ανεύθυνη πολιτική της Μέρκελ και από την άλλη το διογκούμενο ακροδεξιό κίνημα, δίνει το στίγμα της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η αυτοκαταστροφική πολιτική των CDU, SPD και των Πράσινων, δεν έχει μόνο προκαλέσει αυτές τις χιονοστιβάδες εγκλημάτων, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για 275.000 θύματα αυτών των εγκλημάτων.
FOTO1
Αστυνομικός που εργάζεται εδώ και χρόνια στην αστυνομία, αναφέρει ότι τα στατιστικά στοιχεία των εγκλημάτων έχουν σκόπιμα αποκρυφτεί. Βίαιες ληστείες ούτε καν καταγράφονται. Σε μια μέρα μόνο σε ένα μοναδικό αστυνομικό τμήμα καταγραφτήκαν παραπάνω από 28 κλοπές με τραυματίες, αλλά οι αστυνομικοί αδιαφορήσαν να τους κυνηγήσουν και να τους πιάσουν. Γράψανε απλά ότι πρόκειται για μια εγκληματική ομάδα η οποία δρα εδώ και καιρό στην περιοχή. Ένας πολίτης στην προσπάθεια του να αποτρέψει μια κλοπή, τον κάρφωσαν το μαχαίρι στο στήθος και μόνο από θαύμα γλίτωσε.
FOTO2
Είναι δραματική η κατάσταση σε όλη την Γερμάνια. Καθημερινά είναι χιλιάδες οι καταγγελίες οι οποίες όμως «κόβονται» από τα ΜΜΕ.
FOTO3
Εξιχνιάζονται μόνο το 15% των διαρρήξεων, το άλλο 85% μένει στο σκοτάδι και μιλάμε για 150.000 διαρρήξεις ενώ οι δημοσιογράφοι στα κανάλια μιλανε συνεχώς για την μεγάλη «επιτυχία» της αστυνομίας. Σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας από την κυβερνήση και από το σύστημα για να καθησυχάζουν τον λαό και να δίνουν την εντύπωση ότι όλα είναι «ρόδινα» και υπό έλεγχο. Θα μας χαρακτηρίσουν, λέει ο αστυνομικός και πεσιμιστές αν ομολογήσουμε ότι το 85% τον εγκληματών δεν εξιχνιάζονται ποτέ.
FOTO4
250 000 εγκληματικές πράξεις και κάθε μέρα διαπράττουν 750 εγκλήματα αυτοί που αιτούν άσυλο. Είναι δολοφονίες, βιασμοί, σεξουαλικές παρενόχλησεις, λήστείες, ξυλοδαρμοί , μαχαιρώματα και διαρρήξεις κάθε μέρα σε διαμερίσματα πολιτών. Ετοιμαστείτε!
Ο Ταουφίκ Μ είναι 33 ετών. Έφτασε στη Γερμανία ως «πρόσφυγας» και από τότε που είναι στην Γερμανία δεν έχει κάνει τίποτα το παραγωγικό. Ζει από το κράτος της πρόνοιας και επιβιώνει από κλοπές και ληστείες.
FOTO5
Εκτός από τις αυτές τις κατηγορίες εκκρεμεί σε βάρος του απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας το βραδύ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, η οποία τον αναγνώρισε όταν τον είδε σε συνέντευξη που του πήραν στην τηλεόραση.
Ο Μαροκινός στην καταγωγή Taoufik M, εμφανίστηκε σε μια εκπομπή λέγοντας ότι τα 300 ευρώ της προνοίας δεν τον φτάνουν να ζήσει και έτσι υποχρεώθηκε να κλέβει. Είναι και επικεφαλής της συμμορίας των πορτοφολάδων. Φυσικά στον δημοσιογράφο έδειξε να έχει μετανοήσει και υπόσχεται ότι δεν θα επαναληφτούν τέτοιου είδους πράξεις. Ο φίλος του ο οποίος είναι και αυτός στην συμμορία, καυχάται για τα κατορθώματα του και λέει στον δημοσιογράφο με περηφάνια ότι αν θέλει κάτι από κάποιον θα το παρει με το έτσι θέλω. «Πάντα καταφέρνω να πάρω αυτά που θέλω!»
Μπράβο λοιπόν στους πολιτικούς που κουβάλησαν όλο αυτόν τον συρφετό. Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσει το κακό και στην πόρτα τους. Οποίος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού κάποια μέρα πέφτει και ο ίδιος μέσα.


Εντωμεταξύ τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ προετοιμάζουν για άλλα 60 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ας τους καλωσορίσουμε!
FOTO6
FOTO7
Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες πολλοί είναι Τζιχαντιστές. Αυτό αποκαλύφτηκε από την ομολογία ενός πρόσφυγα που τους έζησε από κοντά και είδε και μαρτυρίες από τα κινητά τους. Οι ίδιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα για τα εγκληματικά τους κατορθώματα Αντιθέτως είναι υπερήφανοι για τις απάνθρωπες πράξεις τους και καυχώνται από επάνω.
Ο μαρτυράς που βλέπετε στο βίντεο καταθέτει στον δημοσιογράφο ανώνυμα φοβούμενος για την ιδία την ζωή του. « Όλοι είναι πρώην πολεμιστές του ISIS. Έχουν πολεμήσει για διάφορες ομάδες όπως Al Nusra, Daesh, κ.τ.λ.» Είναι δύσκολο για εμάς να μιλήσουμε, λέει ο μαρτυράς «διότι είναι οι ίδιοι οι όποιοι μας καταδίωκαν και μας πολέμησαν στις χώρες μας και μας ανάγκασαν να εγκαταλείψουμε τις πατρίδες μας και τώρα είμαστε υποχρεομένοι να βρισκόμαστε πολλές φορές και στο ίδιο κτίριο και να κοιμόμαστε στις ίδιες κατοικίες με αυτούς. Κανείς δεν θα τους δικάσει ποτέ για τα εγκλήματα που διαπράξαν στην Συρία και στο Ιράκ. Θα ζουν ωραία και ελεύθερα και μπορεί να ξεκινήσουν και μια καινούργια ζωή ανάμεσα μας. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ στους κυβερνώντες. Συγχαρητήρια.»

Αλλά έχουμε και τους άλλους λαθρομετανάστες που έφυγαν από την Φινλανδία γιατί δεν τα βρήκαν τόσο ρόδινα όσο τους τα είχαν υποσχεθεί και δείτε τι συνέβη. Φτάνοντας και πάλι στην χώρα τους στο Ιράκ, έσκυψαν και φίλησαν το έδαφος, το χώμα τους όπως λένε. Τόσο χαρούμενοι ήταν για την επιστροφή τους. Ας ελπίσουμε ότι θα τους ακολουθήσουν και άλλοι.FOTO10
Στο Klötze (Altmark) στην Γερμανία έφεραν μια οικογένεια από το Αφγανιστάν για να μείνει σε μια πολυκατοικία τις περιοχής. Όταν έφτασε η οικογένεια εκεί διαμαρτυρήθηκε για την φιλοξενία της σε μια οικοδομή λέγοντας ότι θέλουν…μονοκατοικία και ότι δεν είναι συνηθισμένοι να μείνουν σε οικοδομές. Μήπως να τους παραγγείλουμε καμία βίλλα ?ΦΟΤΟ8
ΦΟΤΟ9
Λόγω έλλειψης εκπαιδευμένου προσωπικού παιδαγωγοί, δάσκαλοι, κ.τ.λ οι κυβερνώντες της Γερμανίας αποφάσισαν να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις εργασίας με… λαθρομετανάστες. Με ανθρώπους δηλαδή που στις περισσότερες φορές δεν έχουν ούτε καν τελείωσει το Λύκειο. Είναι μουσουλμάνοι και επικίνδυνοι ακόμα και να βιάσουν τα παιδιά αφού συμβαίνει πλέον σε καθημερινή βάση. Πόσο άρρωστα πρέπει να έγιναν τα μυαλά κάποιων πολιτικών της Ευρώπης.Έτσι δείχνει κάποιος που έχει καταστρέψει τα πάντα τριγύρω του,
FOTO11
Αλλοίμονο μας!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  - ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΟΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.