ΒΟΜΒΑ! Θα νομιμοποιήσουν την νεκροφιλία και την αιμομιξία…


Παγκόσμιο σάλο προκαλεί η νεολαία του σουηδικού κόμματος Folkpartiet Liberalerna.
Η νεολαία του φιλελεύθερου κόμματος προτείνει λοιπόν την νομιμοποίηση του συναινετικού σεξ ανάμεσα σε δύο αδέλφια αλλά… θέτει όρο να είναι άνω των 15 ετών το… ζευγάρι.
Επίσης επιθυμεί την νομιμοποίηση του σεξ με νεκρό άτομο, εφόσον εκείνο δώσει γραπτή συγκατάθεση για αυτό!Το κόμμα υποστηρίζει πως αν και αυτές οι μεθόδοι «θεωρούνται από το ευρύ κοινό ως ασυνήθιστες και αηδιαστικές» δεν πρέπει να είναι και παράνομες!
«Δεν μας αρέσουν γενικά οι νόμοι που έχουν να κάνουν με την ηθική και η νομοθεσία μας δεν προστατεύει έτσι κι αλλιώς κανέναν με την τρέχουσα μορφή της» είπε στην εφημερίδα Aftonbladet η Cecilia Johnsson, εκπρόσωπος της νεολαίας των Φιλελευθέρων.
«Ως νέοι άνθρωποι έχουμε χρέος να ανοίξουμε το μυαλό μας. Κατανοώ ότι η νεκροφιλία και η αιμομιξία θεωρούνται ασυνήθιστες και αηδιαστικές πρακτικές από το ευρύ κοινό, όμως η νομοθεσία δεν μπορεί να βασίζεται στο τι είναι αηδιαστικό και τι όχι», ανέφερε η Johnsson, ανακοινώνοντας την απόφαση της κεντρικής επιτροπής της νεολαίας να στηρίξει τη νομιμοποίηση των δύο πρακτικών. Ειδικά για τη νεκροφιλία, η εκπρόσωπος των νεολαίων δήλωσε πως «πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε οι ίδιοι τι θα συμβεί στο κορμί μας όταν πεθάνουμε». 
«Είτε θες να δωρίσεις τη σορό σου σε ένα μουσείο ή στην επιστήμη ή να την κληροδοτήσεις σε κάποιον για να κάνει σεξ μαζί της, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα» πρόσθεσε…
Οι… προοδευτικές προτάσεις της νεολαίας προκάλεσαν αντιδράσεις και εντός του κόμματος, με αρκετά στελέχη να διαχωρίζουν την θέση του και ότι αυτό έγινε ξακάθαρα για λόγους προβολής.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.