«ΞΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΟ» ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ: «Θέλουν να φύγει αυτή η κυβέρνηση – Εντοπίσαμε 400 κατάσκοπους»«Ξένοι εχθροί» επιδιώκουν να υπονομεύσουν τις βουλευτικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στη χώρα τον Σεπτέμβριο υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν  και ανακοίνωσε ότι έχει δώσει εντολή στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) να επαγρυπνεί.«Οι εκλογές για την Κρατική Δούμα (Κάτω Βουλή) είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο (…) Αλλά δυστυχώς οι ξένοι εχθροί μας ετοιμάζονται επίσης για αυτές τις εκλογές», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνάντηση που είχε με τους υπευθύνους των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών.


 «Για αυτό όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι θα εργαστούμε με επιμονή για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας», πρόσθεσε.
Ο Πούτιν είπε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών άλλων χωρών δραστηριοποιήθηκαν περισσότερο πέρσι και στη Ρωσία εντοπίστηκαν περισσότεροι από 400 κατάσκοποι ή ξένοι πράκτορες. Οι 23 από αυτούς διώκονται ποινικά. Επιπροσθέτως, το 2015 καταγράφηκαν περισσότερες από 24 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις εναντίον δημόσιων ρωσικών ιστοτόπων.
«Είναι καθήκον της FSB και των άλλων αρμόδιων υπηρεσιών να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να βάλουν ένα τέλος στη δράση εκείνων που επιχειρούν ή θα μπορούσαν να επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν εθνικιστικά, ξενοφοβικά ή ρατσιστικά συνθήματα για να διχάσουν την κοινωνία μας», συνέχισε.
Οι βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία θα διεξαχθούν στις 18 Σεπτεμβρίου και το κυβερνών κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας θεωρείται βέβαιο ότι θα τις κερδίσει, όπως είχε γίνει και το 2011. Τότε όμως η αντιπολίτευση είχε καταγγείλει εκτεταμένη νοθεία και είχε οργανώσει ογκώδες διαδηλώσεις στη Μόσχα, για τις οποίες η κυβέρνηση υποστήριζε ότι υποκινούνταν από τις ΗΠΑ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.